İpek Yolu Haber Ajansı

GENEL BAŞKAN YILMAZ GÜLÜMSER YÖNETİM KURULU ÜYELER BİR ARAYA GELDİLER TÜRKİYENİN GÜNDEMİNİ DİLE GETİRDİLER.

 

 

Vatan Severler Partisi Genel

Başkanı Yılmaz Gülümser  Ankara Genel Merkez Binasında yönetim kurulu üyelerimle   bir araya gelip TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ ’in genelinde ki sorunlarına Çözüm  üretmek için  gelişmeler üzerine istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ’ in genelinde ülkemizin Ekonomik krize karşı değerlendirdik

Vatan Severler Partisi olarak bizim  amacımız  bir araya gelip Türk milletimizin sorunları kendi sorunlarımız gibi üzerimize düşen görevimizi yerine getirmeye yönelik çalışmalara devam ediyor olacağız diyerek sözlerine devam etti.

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ genelinde geçim sıkıntısı adalet atanma işlemleri emeklilikte yaşa takılan gibi sorunların çözümünde önemli aşamalar kat ettikleri söyledi.

Burda tüm Vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum  Türkiye karanlığa gömmeyelim aydınlık günler için haydi hep beraber birlik olalım halkımız için mücadele içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser  teşkilatlarımıza tebrikler ediyorum Başarılarının devamını diliyorum.

Bu toplantımız istişare toplantısında  2023 seçimlerine doğru giderken Türk siyasetinin güncel sorunlarını dile getirdik ve Alternatif çözümleri masaya yatırmak amacıyla düzenlendi ülkemize Milletimize  hayırlı olsun diliyorum

Aziz Vatandaşlarımıza Ankaradan saygı ve sevgiyle selamlıyorum dedi.

 

Haber: Ayfer kılıç

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz