İpek Yolu Haber Ajansı

HAYME HATUN ANAOKULU’NDA ÇİÇEKLER AÇMAYA BAŞLADI

HAYME HATUN ANAOKULU’NDA ÇİÇEKLER AÇMAYA BAŞLADI

HAYME HATUN ANAOKULU’NDA ÇİÇEKLER AÇMAYA BAŞLADI

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Çiçek Şehri Yalova’da Okullar Çiçek Açsın” Projesi kapsamında Hayme Hatun Anaokulu öğrencileri velileriyle okullarını çiçeklendirmeye başladı. 

Düzenlenen etkinliğe Bakanlık Maarif Müfettişi Kamer Özdemir, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, öğretmenler veliler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığının 2023 vizyonunda öğrencileri soran, sorgulayan, doğayı koruyan bireyler olarak yetiştirme hedefi bulunduğunu hatırlatan Müdürümüz, şu ifadelerde bulundu:
"Sene başından itibaren projemizin başlangıcını yaptık. Amacımız çocuklarımıza, doğa sevgisini, her canlıya saygı duymak gerektiğini, onlara yardımcı olarak yaşanabilir bir gelecek tasarlamanın mücadelesini vermektir. Bu noktada emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Hayme Hatun Anaokulu’nda da öğrenci-veli işbirliği ile çok güzel bir etkinlik oluşturulmuş. Öğrencilerimizi doğaya duyarlı yetiştiren, sorumluluk vererek rol model olmasını sağlayan okul yöneticileri başta olmak üzere öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve özellikle destekleriyle örnek olan velilerimize teşekkür ediyorum.


Veli- öğrenci işbirliğiyle geri dönüşüm saksılarına çocuklarımızın neşesini,  çiçeklerin renklerini eklediğini belirten Sınıf Öğretmeni Dilek Sezer: “Geri dönüşüm ve öğrencilerdeki sorumluluk duygusunu artırmayı hedefleyen bu projeyle okulumuz renklendi. Öğrenciler yetiştirdikleri çiçeklerle okullarını güzelleştirmeye devam edecekler” dedi.


MEHMET MUSTAFA DOGAN
İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz