İpek Yolu Haber Ajansı

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KATİPOĞLU' NA KİTAP HEDİYESİ

Bafra Reberlik Araştırma Merkezi’ nde ( RAM ) görev yapan eğitimci yazar Faruk Gülşen 1 Haziran 2018 tarihinde Erdem Yayınları’ ndan piyasaya çıkan  ZUVATA " adlı kitabını, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’ na imzalı hediye etti.

Katipoğlu " Rehber Öğretmenimiz Faruk Gülşen yazmış olduğu " ZUVATA " Kayıp Arkadaşım " adlı kitabını takdim ettiler.

 Kendisini tebrik ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamı duası ile." dedi.

Kitabın konusu ise şöyle:

 " 5- 6yaslarinda bir çocuk, zürafa şeklindeki peluş uyku arkadaşını kaybediyor. Arkadaşını rüyalarında yaşadığı bir macerayla arayip bulmaya çalışıyor. Bu yolculuk sonunda aslında annesinin ölümünü kabullenmesi gerektiğini farkediyor. "

FARUK GÜLŞEN KİMDİR ?

1984 yılında İstanbul’da doğan yazar ilk ve ortaöğretim sonrasi kazandığı Atatürk üniversitesi Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünden 2007 yılında mezun oldu ve aynı yıl Milli Eğitim Bakanlığı kadrosuna atanarak Van Ticaret Meslek Lisesinde göreve başladı.

 Meslek hayatı boyunca çeşitli eğitimlere katilan yazar 2010 yılında Van devlet tiyatrolarında profesyonel sahne deneyimi yaşadı. Aynı yıl Sabancı üniversitesinde yaratıcı yazarlık eğitimi derslerine katıldı.

 Bir dönem lisansli tenis oyuncusu ve tenis antrenörlüğü de yapan yazar, eğitim hayatına Ondokuzmayıs Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde Yüksek Lisans öğrencisi olarak devam etmektedir.

Yazarımız ilk imza gününü ise Samsun Province’ de gerçekleştirmiştir. Kitap Erdem Yayınları’ ndan piyasaya çıktı.

8 yıldır Bafra da yaşayan yazar evli ve bir çocuk babası olup yazarın kitabını internet üzerinden isim olarak aratırsanız D&R sayfasından da ulaşabilirsiniz.

Eğitimci Yazar Faruk Gülşen halen Bafra Reberlik Araştırma Merkezi’ nde ( RAM ) alışmaktadır.

Eğitimci yazarımızı ve kitabını kutlarız

HABER:Oktay ZERRİN

İPEKYOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz