İpek Yolu Haber Ajansı

İSTANBUL’DA ŞAHİN HIRSIZI ESENYURT’TA YAKALANDI

Esenyurt’ta son günlerde yaşanan otomobil hırsızlığı olaylarının ardından operasyon için düğmeye basan Esenyurt Asayiş Büro ekipleri, izini sürdüğü faili yakalamak için soygun bölgelerindeki güvenlik kameralarını tek tek incelemeye aldı.

Saatler süren inceleme çalışmalarının ardından şüphelinin kimliğini tespit eden ekipler, teknik ve fiziki takibe aldığı T.Y.’nin çalıntı araçlarla da başka hırsızlık suçlarına karıştığını tespit etti. Şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını artıran polis, T.Y.’yi Esenyurt’ta yakaladı, ekipler tarafından takip edildiğini anlayan T.Y., nefes kesen kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltındaki şüpheli T.Y.’nin Şahin ve Doğan gibi eski model araçları hedefine koyduğu ve otomobil hırsızlığı ve yağma gibi benzer 10 farklı suça karıştığı ortaya çıktı. 18 yaşından küçük olduğu belirlenen T.Y., Asayiş Büro’daki işlemlerinin ardından Esenyurt Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edildi

18 yaşından küçük T.Y.’nin radarına aldığı araçlara ise saniyeler içerisinde girebildiği ve çalıntı araçlarla başka soyguna giriştiği anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.


HABER: Özkan Güli 

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz