İpek Yolu Haber Ajansı

Teröristlerin Haince Şehit Ettiği Astsubayın Eşi ve 11 Aylık Bebeği, Ünlü İsimleri Yasa Boğdu


Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde astsubayın eşi Nurcan Karakaya’nın ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya’nın teröristlerce şehit edilmesi ünlü isimleri yasa boğdu.


Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya’nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, PKK’lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Nurcan Karakaya yaşamını yitirmiş, 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya ise ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Mustafa Bedirhan Karakaya da tedavi gördüğü Yüksekova Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE LANET OKUDULAR

Teröristlerin hain saldırısında hayatını kaybeden anne ve 11 aylık bebeği için ünlü isimler sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı. Teröristlere lanet okuyan ünlü isimler, şehit olan anne ve 11 aylık bebeğin fotoğrafını paylaşarak üzüntülerini dile getirdi. Serdar OrtaçBerna LaçinIşın KaracaAlişan gibi isimler instagram hesabından terörün her türlüsüne lanet okudu.

İşte ünlü isimlerin şehit anne ve 11 aylık bebeği için yaptığı paylaşımlar;

HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz