İpek Yolu Haber Ajansı

Ak parti kurucu üyesi bombaladı

Ak parti kurucu üyesi bombaladı

Altınova Ak parti kurucu üyesi siyasette çeşitli görevler almış Turhan Palaşoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı videolar ile Yalova’nın gündemine oturdu. Palaşloğlu açıklamalarında “seçime günler kala bu videoyu izleyin sandığa öyle gidin” dedi.

İddiaalar kafa karıştırdı !

Palaşoğlu yaptığı açıklamalarda Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Ahmet Regaip Özyiğit’in bir proje olduğunu vurgulayarak seçmenlere uyarılarda bulundu.

Yaptığı açıklamada; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vekili Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Resul Çiftçi, Kaymakamlıktan ayrılarak Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Regaip Özyiğit ve kardeşine ait olan şirketin belgelerini paylaşan Palaşoğlu mal varlıkları konusuna değindi. İddiaya göre beraber kurdukları şirketlere ait ve bireysel olarak Altınova’da bir çok gayrimenkul ve arazileri topladıklarını söyledi.

“Fetö soruşturmasından niye açığa alındın?”
sorumuza namaz kıldığım için dedin

Palaşoğlu sözlerine şöyle devam etti:
”Sen kaymakam olarak buraya geleceksin 5, 6 yıllık bir geçmişin var şimdi bakıyorum öz yiğitler gemi inşaa efendime söyliyim 1 de gold gemi inşa 2 adet şirketin olacak evet bakıyoruz neler var. 2 tane şirket kurulmuş nolmuş 5 adet dairemiz var , 5758 m² bir tarlamız var 4030 küsür metrekare bir tarlamız daha var Tavşanlıda sanayi imarlı 3430 m² bir yerin 4/1 hissesi var Çiftlikköy’de ufak tefek bi şeyler var, var oğlu var. Bunların hiçbir tanesi kendi üstüne değil. Akrabalarının, kardeşinin, yengesinin, eşinin adına falan filan. Allah versin kardeşim 6 yılda ben soruyorum sadece 45 senedir 50 senedir ben Altınova’da yaşıyorum bak firma işleri de yaptım ticaret işleri de yaptım baba ben böyle köşeyi dönemedim ya. Şimdi dönüp belediye başkanı olacağım değince niye Turhan Palaşoğlu bu işe karşı çıkmasın ki? Niye mesela niye Altınova? Bu soruma cevap verebilen olmadı. Değerli dostlar soruyorum mesela niye sen fetö soruşturmasından açığa mı alındın? Açığa alınmadığında soruşturma yedin.görevi kötüye kullanmaktan soruşturma geçirdin mi ?

“Bugüne kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasında durdum hala yolundayım ama bu karar yanlış.”

Altınovalılar biliyorsunuz Kaymakam Bey Ak Partiden birileri tarafından Altınovaya adeta getirilip yukarıdan inme bir şekilde atama yapılırcasına belediye başkan adayı yapıldı.

Her şeyden önce ben şunu söyleyeyim, ben Cumhurbaşkanına falan karşı değilim. Ben Ak Partiden istifa ettim ama biz Cumhurbaşkanına gereken desteği verdik. Hatta bazı milletvekillerinden bile daha çok çalıştık. Çıksınlar karşımıza, ne çalışmışlar işte ben onu söyleyeyim kapı kapı gezdik, belediye başkanımızla gezdik, biz de gezdik ben oyumu Cumhurbaşkanına verdim.

“Bu Yapıya oy vermeyin” Palaşoğlu neyi kastetti?

Palaşoğlu “Altınovalılar rica ediyorum hiçbir niyetim yok burda hiçbir şeyim yok ama lütfen ya lütfen diyorum bu yapıya oy vermeyin. Sonra çok pişman olursunuz bu hataya lütfen düşmeyelim. Oradaki arkadaşlarımızla bizim bir problemimiz yok hepsini seviyorum hepsi bizim çocuklar hepsi bizim öğrencilerimiz onlara kızmıyoruz. Beraber siyaset yaptığımız dostlarımız dava arkadaşlarımız bunlarla bizim bir işimiz yok. Onlara oy verin vermeyin demiyorum lütfen tercihinizi bu yapıdan yana kullanmayın sonra pişman olursunuz. Yaşlılar, ihtiyarlar, delikanlılar, yetişkinler; çoluğunuzun çocuğunuzun geleceğini düşünüyosanız Pazar günü seçimizi iyi yapın. Cumhurbaşkanımıza karşı herhangi bir saygısızlığımız yok ben reisçiyim arkadaş bunun iznini de İl başkanından yok efendim vekilden, onlardan alacak değilim. Ben reisçiyim 1993’den beri reisçiyim. Birileri Cumhuriyet Halk Parti’de koştururken de ben reisçiydim bugün de reisçiyim. Cumhurbaşkanıma oy verdim 2028’e kadar da arkasındayım.

Palaşoğlu sözlerine şöyle devam etti, “Sevgili Altınovalılar, sevgili gençler özellikle size sesleniyorum lütfen Altınovamıza sahip çıkalım. Bunların dava dediği şey deve olmuş hiç davayla alakası yok. Altınova’ya sahip çıkalım geleceğimize sahip çıkalım bak benim yaşım 52 bizden geçti ama eğer bunlara oy verirseniz bu yapıya oy verirseniz bak şu partiye oy verin bu partiye oy verin demiyorum bunlara oy vermeyin diyorum.



İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz