İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN SALMAN’DAN YKS SINAVINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERE MESAJ


Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cumartesi ve Pazar günü YKS’na (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) girecek öğrencilere başarılar diledi.

15 Haziran Cumartesi ve 16 Haziran Pazar günü yapılacak olan sınav öncesinde öğrencilere başarılar dileyen Başkan Salman; “Eğitim hayatının önemli basamaklarından biri olan YKS sınavında öğrencilerimizin tüm hayallerinin gerçekleşmesini temenni ediyorum” diyerek mesajına şöyle devam etti;

“Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz. Gireceğiniz bu sınav ise kariyerinizi belirleyeceğiniz en son basamaktan biri. Yıllardır emek vererek eğitim hayatınız için çalıştığınız bu sınav, biraz sakinlik, kendine güven ve bedenen sağlıklı olmayı gerektirmektedir. Eğitim almayı hedeflediğiniz meslekleri ve alanları belirlerken her mesleğin kendi başına bir değer olduğu ve fırsat barındırdığını unutmayalım. Sınav sonrası alacağınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayatın olduğunu kesinlikle unutmamak gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimizin ve her zaman yanınızda olan, desteklerini esirgemeyen ailelerinizin sınav heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum”



HABER : M.MUSTAFA DOĞAN

İPEKYOLU HABER  YALOVA

Ek alanı

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz