İpek Yolu Haber Ajansı

ÇEKMEKÖY’DE OTOBÜS ŞÖFÖRÜ VE MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ARASINDA ÇIKAN KAVGA DA ORTALIK KARIŞTI OTOBÜS DEFALARCA TEKME LENDİ.



Küfür iddiası üzerine ortalık tekrar gerildi. Bunun üzerine otobüs şoförü olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Motosikletin sürücüsü otobüsün peşinden koşarken, zihinsel engelli olduğu öne sürülen kişi de otobüsü defalarca tekmeledi. Yaşananlar yolcular arasında kısa süreli paniğe neden oldu. Bir süre sonra otobüs olay yerinden ayrılarak güzergahına devam etti.

"Motorcuyla otobüs sürücüsü arasında bir tartışma vardı. Biz araya girip yatıştırmaya çalıştık. Buradaki arkadaşlar da motorcuyu sakinleştirmeye çalıştı. Akli dengesi yerinde olmayan arkadaş araya girdi. Onu uzaklaştırmaya çalıştık. Şoför ile motorcunun arasındaki mevzu yavaşlattık. Bu sırada otobüsteki bir yolcu motorcuya tepki verdi

Motorcu da içerideki yolcuya kızdı. O yumruğu ona vurdu. Yani şoför ile alakası yok, yolcuya tepki verdi" diye konuştu. Motosiklet sürücüsünün babası Ahmet Günay, "Oğlum motorla orada dönüyordu. Otobüs şoförü önüne kırınca yolda tartışma yaşanıyor. Otobüs içindeki bir yolcu da küfür edince oğlumla bir gerginlik yaşandı. Ufak bir yol tartışması. Mahallemizde zihinsel engelli biri tartışmaya karışıyor, ona da küfür edilince o da otobüsü tekmelemiş. Sonra otobüs durmayarak yoluna devam etti "diye konuştu.

HABER: ÖZKAN GÜLİ

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz