İpek Yolu Haber Ajansı

GALATASARAY BAŞKANI ELMAS’TAN BEŞİKTAŞ BAŞKANI’NA CEVAP

Derbinin fitili saha dışında ateşlendi. G.Saray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarına yazılı cevap verdi. İşte Elmas’ın o ifadeleri: Erteleme isteğinin asıl sebebi; İstanbul’da hayatı durduran olağanüstü hava koşullarıdır.

Yoğun kar yağışında hiçbir zeminin 3 günde 2 maçı kaldıramayacağı gün gibi aşikardır. Kaldı ki asıl sorun, takımımızın hâlâ İstanbul’a ulaşamama sorunudur… Avrupa Ligi’nde elde edeceğimiz her başarının, ülke puanımız için paha biçilemez bir değeri vardır. Türk futbolunda ’değişim’, ’dönüşüm’, ’temiz sayfa’ sözlerinin en fazla kullanıldığı dönemdeyiz. Ve bu sözlerin samimiyet testinden geçiyoruz. Başvurumuz kabul edilmezse de çıkar aslanlar gibi oynarız. Ve emin olun ki; kızmayız, kin gütmeyiz. Biz kimseden ’torpil’ istemiyoruz… Bizi biraz kayırın da demiyoruz; gölge etmesinler yeter diyoruz! Geldiğimiz noktada, oynanabilmesi halinde ezeli rakibimizi pazartesi günü saat 20.00’de Ali Sami Yen’de, Nef Stadyumu’nda ’aslanlar’ gibi bekliyoruz!

ELMAS son 20 yılda Türk futbolu olarak sürdürülebilir bir başarı olmadığının altını çizip şunları söyledi: 8 ay önce Sayın Beşiktaş Başkanı, değişmemesi gereken ve Finansal Eşit Rekabeti sağlamaya yönelik ana kuralı "Türkiye’yi Avrupa’da temsil ediyoruz. Biraz torpile ve kayrılmaya ihtiyacımız var, limitlerimizde hoşgörüye ihtiyaç var" sözleriyle talep etti ve ülke puanı hedefi ile bu kuralların bozulmasında hiçbir mahsur görmedi. Namağlup bir şekilde Avrupa’da mücadele etmeye devam eden G.Saray’ın torpile de kayrılmaya da ihtiyacı yok! Kendileri, ’ülke puanı’ diye başladıkları sezonda bırakın puanı, gol bile atamadılar. (Beşiktaş bu sezon Avrupa’da 3 gol attı).

HABER: ÖZKAN GÜLİ 
İPEK YOLU HABER İSTANBUL
Ek alanı

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz