İpek Yolu Haber Ajansı

İLKADIM' DAN EVET

AK Parti  İlkadım İlçe Başkanlığı, Derebahçe Sosyal Tesislerinde yeni anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili "Mahalle Başkanları Toplantısı" düzenledi.

Toplantıya,  AK Parti Çevre Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Çiğdem Karaaslan,  AK Parti  Samsun Milletvekilleri  Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı,  İlkadım Belediye Başkanı  Erdoğan Tok,  AK Parti  Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel,  İlkadım İlçe Başkanı  Adnan Varol, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İhsan Kurnaz,  İlkadım ilçesinde görev yapmış ve görev yapmakta olan teşkilat mensupları katıldı.

Varol: "16 Nisan’a hazırız"

Teşkilat olarak 16 Nisan’a hazır olduklarını söyleyen  İlkadım İlçe Başkanı  Adnan Varol, 25 Şubat tarihinden bugüne kadar olan sürede programlara başladıklarını, sandık kurullarını, okul kat sorumlularını müşahitleri ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydetti.

Tok: "Geleceğimiz için evet"

Referandum öncesi Cumhurbaşkanlığı hükümet modelini halka iyi anlatmak gerektiğini ifade eden Başkan Tok, "Ülkemizin tamamını ilgilendiren böylesi hassas konularda bilinç oluşturmak önemli bir konudur. Bu nedenle mesai saati gözetmeden çalışmalı ve geleceğimiz için, büyük  Türkiye için en doğru kararların alınmasına millet adına aracı olmalıyız dedi

haber : NURİ GÜLER 
İPEKYOLU   HABER  SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz