İpek Yolu Haber Ajansı

İYİ PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI İZZETİN ŞAHİN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.


Şahin yaptığı basın açıklamasında .

Sn Genel Başkanım Meral AKŞENER hanımefendinin 10 Kasım günü İYİ Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı olarak şahsımı görevlendirmesiyle çıktığımız bu kutlu vatan görevinde, teşkilatlarımızı birbir kuruyoruz. Şimdiye kadar, İl teşkilatımızı, İslahiye, Araban, Yavuzeli, Karkamış İlçe Teşkilatlarımızı kurmuş bulunmaktayız.

 

Bugün İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe başkanlarımızla Manevi huzurlarında bulunmaktan şeref ve onur duyduğum şuhedalarımız, Şahin bey ve Karayılanın şahsında tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Gaziantebimizin kurtuluşunun 96 yıldönümü ve kurtuluş haftasında iki Merkez ilçelerimizin atamasını yaparak böyle anlamlı günde, bayrak isimlerin huzurunda dua edip İYİLİK MÜCADELESİNE HIZ VERİYORUZ.

Atalarımızın bize vatan olarak bıraktıkları bu topraklarda Hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin farklı versiyonları halen verilmektedir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul edip, ortak müştereklerimizde birleşme günüdür. Gazi önderim, Atam ATATÜRK'ün "sözkonusu vatansa gerisi teferruattır" sözünü çıkış noktası olarak merkeze koyup, bu kutlu yürüyüşe çıktık. Şiddet siyasetinden uzak, yapıcı, toplumun her kesimini kucaklayan büyük ve güçlü İYİ BİR AİLEYİZ. Biz Türkmen Düğünü Renginde ve şenliğinde bir İYİ AİLEYİZ.

 

 İsimlerini ecdadımızn bayrak isimlerinden alan, ŞAHİNBEY İlçemize Sn. Selim YILMAZ beyi, ŞEHİTKAMİL İlçemize de Sn Durdu ERGİN beyi İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak atamış bulunmaktayım. Şahıslarına, ailelerine, ilçelerimize ve Gazi şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Kendilerine başarılar diliyorum.

 

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı İzzetin Şahin

 

Haber AYFER KILIÇ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz