İpek Yolu Haber Ajansı

OPİEX KRİPTO PARA BORSASI ANTALYA’da GÖRKEMLİ BİR PROGRAMLA AÇILDI

Opi Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kadir Değirmenci, Eğitim Koordinatörü ve Geliştirici Kurul Üyesi Mehmet Mustafa Atalay, Geliştirici Kurul Üyesi Ahmet Gökkaya, Genel Koordinatör Mehmet Kosova, KKTC, Fransa, Azerbaycan, Kazakistan gibi bir çok ülkeden serbest girişimcilerin katılımı ile OpiEx Borsasının açılışı gerçekleştirildi.


   Katılımcılara proje çerçevesinde inovatif ürünleri ve devrim niteliğindeki gelişmelerin sunumunu yapan Eğitim Koordinatörü  Mehmet Mustafa Atalay, “Geleceğin Dünyası Burada” sloganlarının sahada gerçekten karşılık bulduğunu, sahada yaptığımız sunumlara insanları inandırmakta güçlük çekiyoruz; “Dünyada 8 milyar insan bunu düşünememiş de siz mi düşünüp başarabilmişsiniz?”   diyorlar dedi.

Bir 1 kişi, ayakta, iç mekan ve şunu diyen bir yazı ’ACIBADEM BURGER com KING Little Cacsars OpiEx’ görseli olabilir

500 milyon adet olarak üretilen ve “Smart Contracts” yani akıllı sözleşme özelliği olan Opicoin’in insan müdahalesine imkan vermeyen iki farklı cüzdana ayrılması, bu cüzdanların birinin kilitli olması, benzersiz bir yakım işlemi ile 21 milyona kadar azaltılması, paranın çok akıllı bir strateji ile enflasyon probleminin ortadan kaldırılmış olması, en çok dikkat çeken özellikler olarak göze çarpmakta.  Katılımcılar % 95.8’i yakılan başka hiçbir kripto para duymadıklarını ifade ettiler.      Opi Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kadir Değirmenci, Türkiye’nin en büyük işlem hacimli kripto para borsası OpiEx’i hizmete açtıklarını, OpiEx’in VISA ile yaptığı anlaşma sayesinde kullanıcıların kripto paraları ile uluslararası  para transferi yapabileceğini  ATM’lerden nakit çekebileceğini, POS cihazlarından ödeme gerçekleştirebileceklerini, hatta hiçbir poliçe bedeli ödemeden  varlıklarını sigorta kapsamında güvenle kullanabileceklerini belirtti. 

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Dünyada bir ilk Visa ile anlaşarak OpiEx kartlarını Dünyanın 179 ülkesine pazarlıyoruz. Kartların içerisinde 90 kripto para olacak ve siz kripto varlıklarınızı herhangi bir borsaya ihtiyaç duymadan ATM den nakit çekebileceksiniz. Pos cihazlarından ödeme yaparak alışveriş yapabileceksiniz.

Üstelik kartlar sigortalı soğuk cüzdan özelliği taşıyor.

Bitgo ile anlaşarak hem kartlardaki hem de borsadaki blockchain cüzdanlarınızın her birini 60.000 sterline kadar sigortalıyoruz. Fiyat paralarınızın da her biri 200 milyon sterline kadar sigortalı…

 Bir şunu diyen bir yazı ’Pioneer Plastik Kart PLUS Golden Metal Kart OpiEx PLUS Finansa varlıklarınız hep yanınızda! OpiEx ΚΑΕ Pay Herkesin finansal özgürlüğüne kolay.ye kolay.ve.hızl_bir_sekilde_ulasması şekilde bir gerektiği fikri üzerine_oluşturulmuş üzerine bir_uygulamadır. VISA Infinite VISA’ görseli olabilir




Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir yazı görseli olabilir

HABER: AYFER KILIÇ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz