İpek Yolu Haber Ajansı

VATAN SEVERLER PARTİSİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI.


 

 

 

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ki eğitim öğretim müfredat dayalı olarak üniversiteye giriş sınavından önce öğrencilerimizin lise ve dengi okullar da öğrenim dönemleri içinde ki aldıkları notlar toplamında dereceleri  üniversite de ki giriş yeterli puana sahip olduğu tespit edilirse sınavsız üniversiteye giriş yapabilmesi için gerekli alt yapı çalışmaları kapsamında düzenlemeler yapılacaktır."dedi.

 

Dolayısıyla bu uygulama da. Devlet kurumları öğretim görevlileri öğrencilerimiz. "öğrenci ve velilerimiz açısından büyük bir yük hafifletilmiş olacaktır. vurguladı.

 

Öğretim yıllı içerisinde girdiği sınavlardan yeterli not ortalaması alamayan öğrencilerimiz de eksik puanlarını tamamlamak adına üniversiteye giriş sınavına girecek ve eksiğini sınav sonuçları açıklandı zaman tamamlandığı tespit edildiğini’de üniversiteye giriş yapabilecektir. bellirti.

 

Vatan Severler Partisi olarak Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde  eğitimde ki sınav stresini atmak ve geleceğimiz olan gençlerimizin zihinlerini gelişim için hazırlamak üzere ilerleyeceğiz. dedi.

 

HABER: AYFER KILIÇ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz