İpek Yolu Haber Ajansı

Yeniden Refah Samsun’da Büyümeye Devam Ediyor

Samsun’da Yeniden Refah Partisi’ne son zamanlarda katılımın hızla arttığı görülürken son olarak Samsun iş adamları Güngör Göçmez ve Ahmet İde’ye İl Başkanı Salih Şahin rozet takarak partiye katılımlarını onayladı.



İktidarın ülkeyi ekonomik anlamda çöküşle karşı karşıya bırakması muhalefet partilerinin ise ekonomik manada vatandaşa umut olacak proje ve söylemlerden uzak bir siyaset izlemeleri seçmenin Yeniden Refah Partisi’ne teveccüh göstermesine sebep oluyor. Milli üretim seferberliği üzerine politika benimseyen Yeniden Refah Partisi’nin bu ekonomik politikasının millet nezdinde karşılık bulması insanların akın akın Yeniden Refah’a yönelmelerine neden olduğunu kaydeden İl Başkanı Şahin, "Yeniden Refah Partisi Samsun’da vatandaşın teveccühü ile her geçen gün büyümekte. Üye sayımız son aylarda büyük artış göstermektedir." diye vurguladı.

Özellikle Samsun’da Yeniden Refah Partisi’ne karşı yoğun ilgi olduğuna değinen Şahin, "Samsun da üye sayımızın artış oranı diğer illerimize nazaran oldukça yüksek olduğu görülmekte. İktidarın yıllardır kalesi konumunda olan Samsun’da seçmenin artık arayışta olduğu ortadadır. Seçmenin yeni umut kapısı olarak gördüğü siyasi anlayışın Yeniden Refah Partisi ile örtüştüğü açıktır. Parti teşkilatı olarak Samsun’da halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühe layık olabilmek için gece gündüz aralıksız çalışmaktayız." diye konuştu.

Parti binasında son olarak partiye katılan iş adamları Güngör Göçmez ve Ahmet İde’ye rozet takarak partiye katılımlarını sağlayan İl Başkanı Şahin, iş adamlarının parti üyeliklerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Partiye yeni katılan Göçmez ve İde ise Yeniden Refah Partisi’nin "Özellikle aşı karşıtı duruşu ve milli ekonomi modeli üzerindeki politikası bizim Yeniden Refah’la kucaklaşmamıza öncü olmuştur." şeklinde konuştular.


HABER: NURİ GÜLE R
İPEK YOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz