logo
Yükleniyor...
logo
add image
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Şehit Hakan Duyğal Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bayramlaştı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Şehit Hakan Duyğal Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bayramlaştı. 


28 Mayıs 2026 15:23    KAHRAMANMARAŞ    246 okunma

 

KAHRAMANMARAŞ -Kurban Bayramı’nın ilk günü Şehit Hakan Duyğal Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Görgel, “Büyüklerimiz, hayat tecrübeleriyle toplumumuzun hafızası ve en değerli emanetleridir. Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman onların yanında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya ve kendilerini yalnız hissettirmemeye gayret ediyoruz” dedi. 

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Şehit Hakan Duyğal Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bayramlaştı. Vali Mükerrem Ünlüer, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Şahin, İrfan Karatutlu, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç’in de yer aldığı ziyarette heyet, huzurevinde yaşayan yaşlılarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı. Samimi sohbetlerin gerçekleştirildiği ziyarette Başkan Görgel, büyüklerin talepleri ve temennileri de dinlendi.

 

“Büyüklerimiz En Değerli Emanetlerimizdir”

Huzurevi ziyaretine dair değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Kurban Bayramı’nın ilk gününde büyüklerimizle bir araya gelmek, onların hayır dualarını almak bizler için son derece kıymetli. Şehit Hakan Duyğal Huzurevi’nde kalan kıymetli büyüklerimizin yüzündeki tebessüme ortak olmak, onların gönüllerine dokunabilmek en büyük mutluluklarımızdan biri oldu. Büyüklerimiz, hayat tecrübeleriyle toplumumuzun hafızası ve en değerli emanetleridir. Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman onların yanında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya ve kendilerini yalnız hissettirmemeye gayret ediyoruz. Büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, yaşam standartlarını daha da yükseltmek ve kendilerini huzurlu bir ortamda hissetmelerini sağlamak için tüm imkânlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
İnsanlık nereye gidiyor?
ASUDE FATMA ERBAŞ
Vatanın Öz Mayası: İrade ve Direniş
Atiye Danış
Sağlıklı Gıda Herkesin Hakkıdır
AYFER KILIÇ
SEN VARYA SEN
Ayfer Turan
SİTEM
DİLEM YASAK
CANIM ACIYOR
Emel Topal
AYŞE TATİLE ÇIKSIN
FERDA NAYMAN
GİDERİM
Murat OKUDUCU
Her Koşulda Hamd Ermek...
Neval Kütük
Akif Manaf’a “Yemen-Türkiye Dostluk ve Barış Ödülü” Verildi
RAMAZAN GÜÇLÜ
BİLGİ EDİNMEDE DOĞRU VE SAĞLAM KAYNAKLARIN ÖNEMİ
Tandoğu Yazıcı
Müşir Mehmet Rıza
alt alan
alt alan
Yukarı