logo
Yükleniyor...
logo
add image
İPEK YOLU MEDYA GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ DUYSAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

İPEK YOLU MEDYA GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ DUYSAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI


22 Nisan 2026 22:40    KUTLAMA    283 okunma

 

23 Nisan 1920, milletimizin bağımsızlık iradesini dünyaya ilan ettiği, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tarihe altın harflerle yazıldığı kutlu bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü geleceğimizin teminatı olan çocuklara armağan etmesi ise, milletimizin çocuklara verdiği değerin en güçlü göstergesidir.

İpek Yolu Medya Grup olarak bizler; milli iradenin, bağımsızlığın ve demokrasinin yılmaz savunucusu olmayı sürdürüyor, bu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasını en önemli sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir gelecek, ancak bilinçli, özgüveni yüksek ve milli değerlere bağlı çocuklarla mümkündür.

Bugünün çocukları, yarının bilim insanları, sanatçıları, öğretmenleri, gazetecileri ve ülkemizi daha ileriye taşıyacak liderleridir. Onlara bırakacağımız en kıymetli miras; özgür düşünce, adalet, sevgi ve barışla yoğrulmuş bir ülke olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, aziz milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Ali Duysak
İpek Yolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
BU MEMLEKET BU KADAR MI SAHİPSİZ?
Atiye Danış
Adaletin Vicdanı
AYFER KILIÇ
SENİ ÇAGIRDIM
Ayfer Turan
YAŞAM
DİLEM YASAK
ÇOÇUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM
Emel Topal
17 AĞUSTOS DEPREMİ
FERDA NAYMAN
Aşkın Zaferini Yazsam
Murat OKUDUCU
Koşulsuz Sevgi ; Allah'ın Kapısı...
Neval Kütük
ÖFKE FARKINDALIĞI
RAMAZAN GÜÇLÜ
NE OLACAK BU DÜNYANIN HALİ
alt alan
alt alan
Yukarı