logo
Yükleniyor...
logo
add image
BAŞKÜLEKÇİ’DEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI “EĞİTİM, ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR”

BAŞKÜLEKÇİ’DEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI “EĞİTİM, ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR”


14 Eylül 2026 11:00    HABER: ALİ DUYSAK    29 okunma

 

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı dileklerini iletti.

Başkülekçi, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederek, geleceğin güçlü Türkiye’sinin iyi yetişmiş, çağdaş ve özgüvenli nesillerin omuzlarında yükseleceğini ifade etti.

Eğitimin yalnızca okul sıralarında verilen bir ders olmadığını belirten Başkülekçi, öğretmenlerin ülkenin geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biri olduğunu vurguladı. Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için eğitim sistemindeki sorunların çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkülekçi mesajında, öğretmenlerin ekonomik ve sosyal şartlarının iyileştirilmesinin, öğrencilerin eğitim ortamlarının geliştirilmesinin ve fırsat eşitliğinin sağlanmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Yeni eğitim döneminde tüm öğrencilere başarı dileyen Başkülekçi, öğretmenlere ve velilere de sabır ve kolaylık temennisinde bulunarak, “Yeni eğitim-öğretim yılının Gaziantep’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar, velilerimize de huzurlu bir eğitim dönemi temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
SAĞLIKTA “BEN İSTEDİM OLDU” DÜZENİNE SON VERİLMELİ!
Atiye Danış
Yapay Zekada Korkulması Gereken Noktaya Geldik
AYFER KILIÇ
SENİ SEVİYORUM
Ayfer Turan
YAŞAM
Emel Topal
17 AĞUSTOS DEPREMİ
FERDA NAYMAN
OLMAZ Mİ
Murat OKUDUCU
Zeyrek İmsakiyesi...
Neval Kütük
ÖFKE FARKINDALIĞI
RAMAZAN GÜÇLÜ
GÜVEN TOPMULU
Tandoğu Yazıcı
Dünyadan Aya gitmek
alt alan
alt alan
Yukarı