logo
Yükleniyor...
logo
add image
Müslüm Gürses ölümünün 13'üncü senesinde kabri başında dualarla anıldı

Müslüm Gürses ölümünün 13'üncü senesinde kabri başında dualarla anıldı


3 Mart 2026 15:54    İSTANBUL    307 okunma

İSTANBUL -ARABESK müziğinin önemli isimlerinin Müslüm Gürses, ölümünün 13'üncü yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yurdun dört bir yanından gelen Müslüm Gürses sevenleri, Gürses'in kabri başında dua etti. Arabesk müziğin önemli isimlerinden Müslüm Gürses, ölümünün 13'üncü yıldönümünde, sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sevenleri, yurdun dört bir yanından gelerek sabah erken saatlerinden itibaren Gürses'in kabri başında toplandı. Hayranları, mezar başında Kuran-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

'MÜSLÜM BABA ÇOK SEVDİĞİMİZ BİR SANATÇIMIZDIR'

Müslüm Gürses'i anmak için mezarı başına gelen Niyazi Çavuşoğlu, "13 sene oldu. Her sene mezarına ziyarete geliriz. Seveni çok maşallah. Yalnız bırakmayız. Müslüm baba çok sevdiğimiz bir sanatçımızdır. Nurlar içerisinde yatsın" dedi.

'MÜSLÜM GÜRSES İÇİN JAPONYA'DAN GELDİ'

Müslüm Gürses için Japonya'dan gelen Kadir Doğan, "Ben Kadir Doğan'ım. Müslüm Gürses'in ölüm yıl dönümüne katılmak için Japonya'dan geldim. Müslüm baba bizim için çok değerli ve büyük bir sanatçıdır. Ben de müzisyenim. Adamın müziği diğer müzisyenlerden biraz farklı. Böyle acıyla nota yapar gibi. Ben de babamdan dolayı Müslümcü oldum. Babam bana Müslüm sevgisini aştı. Ondan dolayı Müslümcüyüm" diye konuştu.

'MÜSLÜM GÜRSES'İ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ'

Müslüm Gürses'e benzerliği ile dikkat çeken Yılmaz Tunç "Sadece bugün değil biz her gün buradayız. Müslüm babanın kabir sorumlusuyuz. Her gün buradayız. Acımız çok derin. Üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen unutmadık, unutturmayacağız. Müslüm baba hep gönüllerde yaşayacak, gönüllerde var olacak" şeklinde konuştu.

 

 

 



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
19 Mayıs: Bir Milletin Yeniden Doğuşu
Atiye Danış
Adalet Herkese Aynı Uzaklıkta mı?
AYFER KILIÇ
Ahde Vefa
Ayfer Turan
Azığınız neydi ?
DİLEM YASAK
İbadet Artarsa Rızık da Artar
Emel Topal
BİR YILDIZ KAYDI
FERDA NAYMAN
AŞK DUVARI
Murat OKUDUCU
Sevdiklerimizle Savaşmayı Bırakmak !!!
MUSTAFA ŞAYIK
DAĞINIKLIĞIN BEDELİ,SAVAŞIN GERÇEĞİ
Neval Kütük
Akif Manaf Hoşgörü ve Barış Ödülü’ne Layık Görüldü
RAMAZAN GÜÇLÜ
ÖNCE SAĞLIK
Tandoğu Yazıcı
Bu Tohumu Siz Ekebilir misiniz ?
Z. Abidin Toprak
Evrenin Genişlemesi
alt alan
alt alan
Yukarı