logo
Yükleniyor...
logo
add image
 Uğur Kalkan, Yeni Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı Görevine Atandı

Uğur Kalkan, Yeni Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı Görevine Atandı


10 Ağustos 2026 10:54    HABER: ALİ DUYSAK    152 okunma

GAZİANTEP- Gaziantep siyasetinin tanınan isimlerinden Uğur Kalkan, Yeni Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı görevine atandı. Kalkan’ın yeni görevi, siyasi çevrelerde ve Şahinbey teşkilatında dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı. Uzun yıllardır Gaziantep siyasetinde aktif olarak yer alan Uğur Kalkan, özellikle Şahinbey ilçesinde yürüttüğü çalışmalar, kamuoyuna taşıdığı sorunlar ve vatandaşların gündemindeki konulara yönelik açıklamalarıyla tanınıyor. Siyasette sahadaki çalışmaları ve mücadeleci kişiliğiyle öne çıkan Kalkan’ın, Yeni Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı görevinde önemli çalışmalara imza atması bekleniyor.

Yeni Parti'de Şahinbey yapılanması

Yeni Parti’nin Gaziantep teşkilatlanması kapsamında Şahinbey ilçesinde yapılanma çalışmalarına hız verilirken, ilçe başkanlığı görevine Uğur Kalkan’ın getirilmesi dikkat çekti. Şahinbey gibi Gaziantep’in nüfus ve siyasi hareketlilik bakımından en önemli ilçelerinden birinde görev üstlenen Kalkan’ın, önümüzdeki süreçte teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık vermesi, vatandaşlarla daha güçlü bir iletişim kurması ve parti çalışmalarını sahaya taşıması bekleniyor.

“Uğur Kalkan önemli katkılar sağlayacaktır”

Kalkan’ın göreve atanmasının ardından kendisine yönelik tebrik mesajları da gelmeye başladı. Gaziantep kamuoyunda tanınan ve uzun süredir siyaset içerisinde aktif görevler üstlenen Kalkan’ın, yeni görevinde tecrübesiyle önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi. Uğur Kalkan’ın özellikle vatandaşların sorunlarını yakından takip eden, kamuoyunun gündemindeki konuları gündeme taşıyan ve çözüm önerileri geliştirmeye çalışan siyasi kimliğiyle yeni görevinde de aktif bir çalışma yürütmesi bekleniyor. Yeni Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı görevine getirilen Kalkan’ın önümüzdeki günlerde teşkilat yapılanması, yönetim kadrosu ve ilçe genelindeki çalışmalarına ilişkin çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenildi.

Kalkan'dan yeni dönemde yoğun çalışma mesajı bekleniyor

Şahinbey İlçe Başkanlığı göreviyle birlikte Kalkan’ın önünde yoğun bir çalışma dönemi bulunuyor. İlçenin mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelmesi, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle temas kurması ve Yeni Parti’nin Şahinbey’deki teşkilat yapısını güçlendirmesi bekleniyor. Gaziantep siyasetinde yakından takip edilen isimlerden biri olan Uğur Kalkan’ın Yeni Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı görevine atanması, parti teşkilatında yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.

Bizde İPEK YOLU MEDYA GRUP  olarak Kalkan’ın yeni görevinin Şahinbey’e ve Gaziantep siyasetine hayırlı olması temenni edilirken, kendisine görevinde başarılar diliyoruz

 

HABER: ALİ DUYSAK 



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
YARIM ASIRLIK GAZETECİLİK ÇINARI: İLHAMİ BOYNUKISA
ASUDE FATMA ERBAŞ
Vatanın Öz Mayası: İrade ve Direniş
Atiye Danış
Dolandırılmadan Yaşayabilmek Artık Yetenek İstiyor
AYFER KILIÇ
SEN VARYA SEN
Ayfer Turan
SİTEM
DİLEM YASAK
CANIM ACIYOR
Emel Topal
SEVGİ EKTİM
FERDA NAYMAN
İSTERSEN
Murat OKUDUCU
Koşulsuz Sevgi ; Allah'ın Kapısı...
Neval Kütük
İLİŞKİ FEDÂKARLIĞI
RAMAZAN GÜÇLÜ
NE OLACAK BU DÜNYANIN HALİ
Tandoğu Yazıcı
Aşure Günü
alt alan
alt alan
Yukarı