logo
Yükleniyor...
logo
add image
Yİ Parti’de Yaprak Dökümü Mü? Gözler Mehmet Mustafa Gürban’da

Yİ Parti’de Yaprak Dökümü Mü? Gözler Mehmet Mustafa Gürban’da


24 Haziran 2026 20:08    HABER: ALİ DUYSAK    19 okunma

GAZİANTEP- Gaziantep siyaset kulisleri son günlerde oldukça hareketli. İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban hakkında ortaya atılan bir iddia siyasi gündeme adeta bomba gibi düştü. Kulislerde konuşulanlara göre Gürban’ın AK Parti’ye geçmeye hazırlandığı öne sürülüyor.

İddiaların ardından İYİ Parti teşkilatlarında büyük bir hareketlilik yaşandığı öğrenildi. Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, İl Yönetimi ve bazı parti yöneticilerinin saatlerdir Milletvekili Gürban’a ulaşmaya çalıştığı ancak herhangi bir geri dönüş alamadığı ifade ediliyor.

Telefonlara ve , Mesajlar Cevapsız: Gürban İddiaları Güçleniyor

Özellikle telefonlara cevap vermemesi ve gönderilen mesajlara dönüş yapmaması, siyasi kulislerdeki iddiaları daha da güçlendirdi. Gürban cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, sessizliğin sürmesi kamuoyunda çeşitli soru işaretlerine neden oldu.

İYİ Parti Karıştı: Gürban’ın Sessizliği Ne Anlama Geliyor?

Parti tabanında da büyük merak uyandıran gelişmeyle ilgili, “Gürban AK Parti’ye mi geçiyor?”, “İYİ Parti’den istifa kararı mı aldı?”, “Yakın zamanda sürpriz bir açıklama mı gelecek?” soruları gündemin ilk sıralarına yerleşti.

Siyasi çevreler, Mehmet Mustafa Gürban’ın sessizliğinin tesadüf olmadığını öne sürerken, bazı kulis kaynakları ise önümüzdeki günlerde Ankara’dan gelecek açıklamaların dengeleri değiştirebileceğini ifade ediyor.

Gaziantep siyasetinde taşları yerinden oynatabilecek bu iddialara ilişkin gözler şimdi Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’a çevrilmiş durumda. Gürban’ın yapacağı açıklamanın hem İYİ Parti hem de Gaziantep siyasetinde önemli yankılar uyandırması bekleniyor.

 

Haber: ali duysak 
 



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
Artık Kopsun Kıyamet!
Atiye Danış
Hukukta Güven ve Şeffaflık
AYFER KILIÇ
PARÇA PARÇA
Ayfer Turan
Can da Sen Canan da
DİLEM YASAK
CAM KIRIKLARINI
Emel Topal
NE SEVDALAR FİLİZLENDİ
FERDA NAYMAN
SENI DÜŞÜNÜYORUM
M.ilknur Öztürk
KERİM İLE ZEYNEP
Murat OKUDUCU
Kadim Semtimiz Fatih...
MUSTAFA ŞAYIK
ÖĞRETMENLİK SADECE BİR MESLEK DEĞİL BİR KARAKTER MESELESİDİR
Neval Kütük
NEDENSİZ MUTLULUK
RAMAZAN GÜÇLÜ
SANAL TEHLİKE
Tandoğu Yazıcı
Peyk Sınıfı
alt alan
alt alan
Yukarı